Robin Rudholm tillbaka – WestCoast Racing mönstrar fyra bilar i finalen

Robin Rudholm är tillbaka! Efter att ha tvingats stå över STCC-racen i Östersund, Karlskoga och Tierp är Robin Rudholm tillbaka igen till STCC-finalen med WestCoast Racing. Det är en positiv Rudholm som tagit emot beskedet att han kan köra STCC-finalen.
- Det känns uppriktigt sagt riktigt jäkla skönt och jag är väldigt glad att komma till start i helgen, säger Robin. Jag är väldigt tacksam för det hårda arbete som Dick och WestCoast Racing lagt ner för att lyckas få till det med start i helgen. Dick gav aldrig upp, inte ens när jag inte trodde det skulle bli något mer och han har arbetat hårt. Det känns otroligt kul att vara tillbaka i teamet och på racerbanan igen. Det har varit tortyr att tvingas stå vid sidan av banan sedan Falkenbergshelgen och inte själv kunna vara med och påverka. Nu har jag en chans att avsluta säsongen på ett riktigt sätt.

Med teamets dubbelseger på Tierp i färskt minne och en hög motivation efter att stått vid sidan av ett par helger gör att Robin ser fram emot helgen. Mantorp är också en bana som gillar honom, Rudholm har till exempel bästa varvtid på banan i S2000-klassen. Till helgen lovar han att ta i.
- Jag ser fram emot en riktigt rolig avslutning på säsongen och jag kan lova att jag kommer att ta i! Richard och Fredrik tog en dubbelseger sist och det är uppenbart att teamet är i god form. Jag känner mig extra motiverad att göra ett superjobb och kriga i toppen. Säsongen ska avslutas på ett ordentligt sätt.

Robin Rudholms återkomst lagom till finalen innebär att WestCoast Racing ställer upp med fyra BMW SR i säsongens sista race. Något som glädjer teamchef Dick Jönsson Wigroth.
- Det känns oerhört kul att vi kan ställa upp med Robin igen och ha fyra bilar i säsongsfinalen. Det ligger mycket hårt arbete bakom det och det blir hårt arbete i helgen med alla fyra bilar men det är bara positivt och det finns mycket att köra om. Både Richard och Fredrik slåss om SM-medaljer med goda chanser att sluta tvåa och trea. Richard jagar dessutom sin 40:e STCC-seger varav de flesta har varit med WestCoast Racing och Fredrik vill självklart ta sin första seger för säsongen. Det ska vi jobba hårt för att genomföra. Lika viktigt är det att se till att Robin kan avsluta säsongen på bästa möjliga sätt, han är väldigt motiverad och det ska vi dra stor nytta av och ge honom chansen till en riktigt bra helg. Sen ska vi också jobba hårt för att ge Philip Forsman bästa tänkbara förutsättningar att göra en bra STCC-debut. Han har gjort två bara tester för oss och det ska bli spännande att se vad han kan göra i helgen. Efter dubbelsegern i Tierp senast är det en bra känsla i teamet och vi ser verkligen fram emot den här helgen, sammanfattar Dick.

WestCoast Racing, STCC-finalen Mantorp:
Fredrik Larsson – BMW SR #4
Richard Göransson – BMW SR #5
Robin Rudholm – BMW SR #6
Philip Forsman – BMW SR TBA

Nyhetsarkiv